Zij-instromers en bestaande medewerkers

BosMti biedt maatwerk

BosMti biedt maatwerk
Denken in mogelijkheden

De voordelen van maatwerk

De meubel- timmerindustrie en interieurbouwbranche zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wil jij een carrière switch maken vanuit een andere vooropleiding, functie, of ben je toe aan de volgende stap binnen je huidige loopbaan? Met onze flexibele leerlijn zit jouw opleidingstraject altijd als gegoten. De voordelen:

  • Korte opleidingstrajecten
  • Prima te combineren met baan of gezin
  • Afzonderlijke cursussen of combinaties
  • Persoonlijk opleidingsadvies op basis van jouw instapniveau

Check onderstaande profielen voor een passende fit, of ga voor een maatwerk traject. 

Maak een afspraak

Herken jij jezelf?


CURSUS INTERIEURBOUW
De handen uit de mouwen

‘Ik wil een creatieve carrière switch maken en met mijn handen aan de mooiste interieurprojecten werken. Ik heb geen gerichte vooropleiding maar ben zeer gemotiveerd en klaar om de handen uit de mouwen te steken’.

Mogelijk is de cursus interieurbouw jou op het lijf geschreven. In korte tijd leer je de belangrijkste basistechnieken en krijg je praktisch inzicht. Afhankelijk van jouw vooropleiding en achtergrond bepalen we samen de beste leerroute.

Cursus interieurbouw


CURSUS WERKVOORBEREIDING
De volgende stap

‘Ik heb al (enige) kennis en ervaring binnen de interieurbouw en ben toe aan een volgende stap in mijn loopbaan. Mijn doel is om de projecten dusdanig voor te bereiden zodat ze er in de werkplaats (bijna) geen vragen meer over hebben.’

De beste werkvoorbereider weet hoe de mooiste projecten in de praktijk worden geproduceerd. Hoe maak je anders de juiste tekeningen voor de werkplaats en koop je de beste materialen in? Met de cursus werkvoorbereiding haal je alle skills in huis. Ben jij als (junior) werkvoorbereider toe aan de volgende stap?

Cursus werkvoorbereiding

MASTERCLASS PROJECTMANAGEMENT
Mag het iets meer zijn?

‘Als (senior) werkvoorbereider wil ik zelfstandig grote(re) projecten gaan managen, meer inzicht in financiën en planning krijgen én mijn stijl van leidinggeven ontdekken. Ik wil me graag tot projectmanager ontwikkelen maar ook wat vrije tijd overhouden.'

Top! Met de MasterClass Projectmanagement leer jij alle kneepjes van het vak en krijg je inzicht in het project van wet- en regelgeving tot aan planning en financiën. Deze cursus vraagt wat inspanning maar is prima te combineren met je huidige job en privéleven. Alle opdrachten hebben een praktisch karakter en kun je direct in je bedrijf toepassen.
 

MasterClass Projectmanagement

HBO TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE (AD)
Op naar de top!

‘Nu ik alle kneepjes van werkvoorbereiding onder de knie heb of al zelfstandig (kleine) projecten begeleid, zoek ik meer verdieping om mezelf te ontwikkelen tot de beste (senior) projectmanager. Mijn extra inspanningen zorgen voor een getuigschrift en doorgroeimogelijkheden.’

Goed nieuws, de Associate degree-opleiding Technische Bedrijfskunde wordt door Vakademy in samenwerking met Fontys Hogeschool aangeboden. Op basis van de pijlers kennis, identiteit en professionaliteit verdiep jij je in jezelf en je vakgebied om als operationeel leidinggevende de beste (interieur)projecten te managen.
 

HBO Technische Bedrijfskunde (AD)
Laten we kennis maken met elkaar

Opleidingsadvies op maat

Bij BosMti en Vakademy staat de deelnemer centraal. Iedereen leert op eigen wijze en heeft een andere achtergrond en behoeften. Op basis van een kennismakingsgesprek krijg je een persoonlijk opleidingsadvies vanuit onze flexibele leerlijn. 

Gratis persoonlijk opleidingsadvies
Zij gingen je voor!

"We zijn nu beter op elkaar ingespeeld"

Eline (29) heeft geen voorgeschiedenis in de interieurbouw, maar bijt zich dagelijks vast in alle logistieke processen binnen het bedrijf waar ze werkt. Met de Masterclass Projectmanagement hoopte ze meer inzicht te krijgen zodat ze nog efficiënter te werk kan gaan.

“Tijdens overleggen heb ik met projectmanagers te maken, en omdat ik verbeterprojecten doorvoer, kan ik de procedures beter inrichten. Dan weet ik wat zij belangrijk vinden."

Lees meer over haar ervaring
"We zijn nu beter op elkaar ingespeeld"