Cursus Interieurbouw

Cursus Interieurbouw
Cursus Voor bedrijven
  • 9-daagse cursus
  • Leren vanuit de praktijk
  • Deelnemer in dienst van bedrijf
  • Werkgever schrijf deelnemer in
  • Werkgever betaald kosten 
  • Subsidieregeling mogelijk
  • Startdatum in overleg 

Een BosMti coach begeleid het opleidingstraject

Vooropleiding In overleg
School

Opleidingscentrum 
BosMti Kennismakerij
De Huufkes 114, Nuenen

Ik wil interieurbouwer worden

Cursus / interieurbouw / interieurbouwer / zij-instromer / materiaalkennis / constructies / handgereedschap / CNC machines / elektrisch 

Gooi jij het roer om en wil je interieurbouwer worden? Tijdens de cursus interieurbouw doe je in korte tijd alle belangrijke basiskennis en vaardigheden op. Het is wel handig als je al werkzaam bent bij een interieurbouwbedrijf.

Cursus interieurbouw, zo werkt het
De cursus interieurbouw bestaat uit drie delen van elk drie cursusdagen. De laatste dag van elk deel werk je aan een praktijkopdracht. Dit hoef je niet alleen te doen, onze werkplaatsinstructeur kijkt over je schouder mee en geeft je de nodige tips. In deel één maak je kennis met materialen, constructies en diverse (hand) gereedschappen. Tijdens het tweede deel krijg je inzicht in interieurbouwmachines en gebogen werk. Het derde deel richt zich op tekeninglezen, bewerkingstijden en het maken van een materialenstaat. 

Na afloop van de cursus
Na het afronden van de cursus interieurbouw volgt een evaluatie met jou, je begeleider en de werkplaatsinstructeur van BosMti. Bij een positieve uitkomst ontvang je een certificaat en ben je helemaal klaar om als beginnend interieurbouwer aan de slag te gaan.

Maatwerk mogelijk
Heb je specifieke wensen op het gebied van aanvullende bijscholing? Samen kijken we wat je nodig hebt en stellen we een maatwerk pakket samen.