Wij zijn BosMti

Wij zijn BosMti
Het opleiden van jongeren

Door en voor het bedrijfsleven

BosMti brengt studenten en leerbedrijven samen in de meubel-, timmerindustrie en interieurbouw. Voor onze leerbedrijven zoeken we studenten die tijdens een leer-werktraject worden opgeleid tot vakbekwame professionals voor de branche. 

BosMti Groep is een samenwerking van BosMti Opleidingen en Vakademy: wij leiden jonge vakmensen op in de meubel-, timmerindustrie en interieurbouw in de regio Zuidoost Nederland. 

Werkend leren staat voor:

  • Vier dagen werken, één dag naar school
  • Vijf dagen salaris (CAO Meubelindustrie)
  • Toffe werkplekken bij regionale bedrijven
  • Persoonlijke begeleiding door een eigen coach 
  • Leren door te doen

 

Ik zoek een opleiding
Leren in de praktijk: dat begint hier

Over BosMti & Vakademy


BosMti Opleidingen

Wij zijn BosMti Opleidingen. Hier leiden wij studenten op volgens de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) op niveau 2 of 3 van het mbo. Dit doen wij in opdracht van de aangesloten bedrijven in de regio: dat zijn bedrijven die het belangrijk vinden om jou klaar te stomen voor het werkveld.

4 dagen werken
Tijdens de BBL-opleiding ben je 4 dagen per week werkzaam bij één van de bedrijven. Wij regelen dit bedrijf voor je, maar je mag altijd meedenken. Tijdens de opleiding neem je bij meerdere bedrijven een kijkje in de keuken: zodat je een breder beeld krijgt van het vak en de bedrijven.

1 dag naar school
Naast het werken ga je één dag per week de schoolbanken in voor het theoretische gedeelte van de BBL-opleiding. Deze lesdag volg je bij een MBO-onderwijsinstelling bij jou in de buurt. Je hebt een dienstverband (arbeidsovereenkomst) bij BosMti Opleidingen en je ontvangt 5 dagen per week salaris volgens de CAO van de meubelindustrie. Werken combineren met leren en salaris: dat klinkt goed!

Ik wil meer weten


Vakademy 

Wil jij na je mbo-opleiding niveau 3 verder leren? Dan biedt Vakademy meer mogelijkheden! Met Vakademy leiden we studenten op volgens de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) met opleidingen zoals BBL 4 of HBO Technische Bedrijfskunde. Naast deze opleidingen bieden we ook MasterClass-opleidingen aan zoals MasterClass Pre-BBL 4, MasterClass Pre-HBO en MasterClass Projectmanagement.

Tijdens al deze opleidingstrajecten bieden we je meer inzicht in het vak: je leert wat er allemaal nodig is om een mooi product te maken. Het aansturen van productie, het voorbereiden van de productie of het verbeteren van productieprocessen staat centraal tijdens deze opleidingstrajecten.

Verbreden van kennis, vaardigheden en inzichten
Je hebt een arbeidsovereenkomst bij Vakademy en ontvangt salaris voor 5 dagen per week (op basis van de cao van de meubelindustrie) passend bij je functie en/of opleiding. Samen met het leerbedrijf werken we aan het verbreden van je kennis, vaardigheden en inzichten. Van werkvoorbereiding, calculeren en financieel inzicht tot leidinggeven en communicatie: met extra scholing word je klaargestoomd voor je (toekomstige) functie.

Ik wil meer weten
Over BosMti & Vakademy

Ons team

ERIK BRUIJSTEN
Opleidingsadviseur

ERIK BRUIJSTEN

ANJA TIMMERMANS
Administratie

ANJA TIMMERMANS

ERIC VAN LIMPT
Werkplaatsinstructeur

ERIC VAN LIMPT

THIJ JOOSTEN
Opleidingsadviseur & vakdocent

THIJ JOOSTEN

NICOLE MOONEN
Opleidingsadviseur

NICOLE MOONEN

RICK VAN MIERLO
Opleidingsadviseur & coördinator

RICK VAN MIERLO

RIEN OERLEMANS
Directeur

RIEN OERLEMANS

Missie, visie en strategie

Missie

Het is onze missie om de instroom van goede vakmensen (mbo & hbo) op niveau te houden voor de meubel-, timmerindustrie en interieurbouw.

Visie

Wij leiden jongeren op tot gekwalificeerde medewerkers die een toegevoegde waarde leveren aan het bedrijfsleven. Daar zijn we trots op!

Strategie

Onze samenwerking met het bedrijfsleven en onze eigen aanpak voor het werven, selecteren, opleiden en begeleiden van studenten maakt onze missie mogelijk.

Output

Het resultaat? Gekwalificeerde, positieve vakmensen die de meubel-, timmerindustrie en interieurbouw gaan veroveren.