MasterClass Projectmanagement

MasterClass Training
 • 6-8 maanden
 • Deelnemer in dienst van bedrijf
 • Werkgever schrijf deelnemer in
 • Werkgever betaald kosten 
 • Subsidieregeling mogelijk
 • Vakademy coach
 • Startdatum tussen november en januari

Een Vakademy coach begeleid het opleidingstraject

Interessegebieden Projectleiding
Vooropleiding MBO-4
School

Opleidingscentrum Kennismakerij
De Huufkes 114, Nuenen

Heb je organisatorische skills?

Projectmanagment  / verbeteren / implementeren / communiceren / verantwoordelijk / nauwkeurig / leiderschap / timemanagement 

Jouw opleiding: MasterClass Projectmanagement 

Heb jij een (beginnende) rol als projectmanager in de meubel-, timmerindustrie of interieurbouw? Of wil je graag een stap zetten in die richting? Dan helpen wij je voorbereiden met onze 'MasterClass Projectmanagement'. Geen langdurige studie, maar een eerste praktische kennismaking met jouw nieuwe rol als projectmanager. Het eindresulraat? Skills en tools om je functie als (aankomend) projectleider optimaal in te vullen. En niet geheel onbelangrijk: een branchecertificaat in the pocket!

Als projectmanager werk je samen met collega's aan het binnenhalen, voorbereiden en uitvoeren van opdrachten. Jullie missie? Een mooi product én een tevreden klant. Om daar te komen, heb je zowel intern als extern te maken met diverse partijen, afdelingen, personen en belangen. Het is belangrijk om de skills te bezitten om een project nauwkeurig te sturen en te begeleiden. Tijdens deze MasterClass werk je aan vier modules (van telkens 3 dagen):

 1. Projectmanagement
 2. Financieel management
 3. Communicatie & leiderschap
 4. Wet- en regelgeving

Na afloop van deze MasterClass kun je zelfstandig bedrijfsprocessen analyseren en maak je kennis met jouw voorkeursstijl in leiderschap en communicatie. Je leert effectief plannen en omgaan met factoren die een project kunnen beïnvloeden. Daarnaast ben je in staat een verbetertraject op te stellen en te implementeren binnen jouw bedrijf. Interesse? Meld je aan!

 

MasterClass Projectmanagement