Kom kennismaken bij BosMti!

Wil jij voor jezelf ontdekken of de opleidingen van BosMti bij je passen? Of ben je een docent die zijn of haar leerlingen wil helpen bij een zoektocht naar een vervolgstudie? Bij BosMti is iedereen welkom voor een voorlichtingsavond, persoonlijke kennismaking of (digitale) rondleiding. Ontdek het aanbod!

Ben jij je aan het oriënteren?

Werkend leren in de meubel-, timmerindustrie of interieurbouw

Open avonden

Doelgroep: iedereen is welkom
Locatie: Nuenen

Wil jij de wereld van meubel-, timmerindustrie en interieurbouw veroveren? Dan past BosMti bij jou! Ontmoet onze coaches, docenten en instructeurs: zij vertellen je alles over het werkend leren bij BosMti. Je kunt zelfs een kijkje nemen bij het leerbedrijf tijdens een digitale rondleiding met een VR-bril. 

Di. 9-11-2021 17.30 - 19.30
Woe. 15-12-2021 17.30 - 19.30
Woe. 26-1-2022 17.30 - 19.30
Woe. 23-3-2022 17.30 - 19.30

 

 

 

Meet & Greet

Doelgroep: 3e of 4e jaars leerlingen
Locatie: Nuenen

Wil jij in een persoonlijk gesprek - één op één - ontdekken wat BosMti jou te bieden heeft? Dan is een Meet & Greet met een coach iets voor jou! Samen bespreken we de opties die je hebt bij BosMti Opleidingen, ontdek je alles over het werkend leren en kun je al je vragen stellen aan één van onze coaches. Plan een afspraak!

Online webinar

Doelgroep: iedereen is welkom
Locatie: je woonkamer

Weet je nog niet of de meubel-, timmerindustrie of interieurbouw bij je past? Twijfel je over het werkend leren? Dan biedt een webinar van BosMti Opleidingen dé oplossing. Dit is de manier om kennis te maken met onze opleidingen en leerbedrijven. Ben je na het webinar enthousiast? Kom dan naar onze open dagen! 

Social media

Wil je zien hoe het er bij ons aan toe gaat? 
Check social media! 

Via ons Instagram-account krijg je een kijkje achter de schermen bij BosMti: volg ons dus voor een eerlijk beeld van werkend leren in de meubel-, timmerindustrie of interieurbouw. Wil je weten wie we zijn en wat we doen? Bekijk dan deze animatie.

Dit is iets voor je leerlingen!

Ben jij VMBO-docent?

VR-Experience

Doelgroep: volledige 4e jaars klas BWI
Locatie: Nuenen

Een virtuele rondleiding voor 4e jaars-leerlingen? Middels een VR-animatie laten we het reilen en zeilen van een timmer- en interieurbedrijf zien. Daarnaast krijgen jouw leerlingen meer informatie over het productieproces, de materialen en machines én natuurlijk over BosMti en BBL.

Meeloopdag

Doelgroep: 3e of 4e jaars leerlingen
Locatie: Nuenen

Wil jij een meeloopdag organiseren voor jouw leerlingen? Onze deuren staan open voor groepen - maximaal 8 leerlingen uit het 3e of 4e leerjaar - die in één dag alles willen leren over een leerwerkplaats van BosMti en het houtbewerkingsvak. Meer dan acht geïnteresseerde leerlingen? Dan plannen we graag meerdere meeloopdagen met je! 

Bedrijfsexcursie

Doelgroep: 2e, 3e of 4e jaars leerlingen
Locatie: in overleg

Die hechte samenwerking met het bedrijfsleven: wat hebben jouw leerlingen daar aan? BosMti regelt een bedrijfsexcursie, zodat je leerlingen met eigen ogen kunnen zien wat er zich binnen een bedrijf allemaal afspeelt. De bedrijven waarmee we samenwerken laten je leerlingen kennismaken met de meubel-, timmerindustrie of interieurbouw.

Praktijktraining docenten

Doelgroep: docenten werkzaam binnen BWI
Locatie: Nuenen

Ook docenten moeten up-to-date blijven! Daarom organiseren we trainingen voor docenten die extra vaardigheden willen leren of kennis willen vergaren over houtbewerking. Dat doen we in de leerwerkplaats van BosMti. Samen bepalen we de duur en de inhoud van de training.