Samen opleiden voor de toekomst, ook in onzekere tijden

Uit het verleden hebben we kunnen leren dat in onzekere situaties we vooral bezig zijn met overleven, in dit geval soms zelfs letterlijk. Nergens ligt een draaiboek voor de bizarre situatie waar we met zijn allen in zitten. Waar we wel van overtuigd zijn op basis van het verleden is dat de stekker uit BBL beroepsopleidingen trekken écht niet verstandig is. Alhoewel we het ons nu misschien nog niet kunnen voorstellen, komt na elk dal ook weer een piek. En juíst in die piek hebben we voldoende goed opgeleide jonge medewerkers nodig met een juiste dosis praktijkervaring.

In sommige, voor ons niet onbekende branches, hebben deze de afgelopen jaren structureel last gehad van het feit dat de aandacht voor de BBL beroepsopleiding was verwaarloosd. Een goed gevulde orderportefeuille maar te weinig goede medewerkers om het uit voeren.

Mede vanwege bovenstaande zoekt BosMti Groep momenteel naar oplossingen en mogelijkheden om samen met onze studenten en leerbedrijven door deze tijd heen te komen. Met de voorlichtingsrondes achter de rug en de daarbij behorende nieuwe instroom kijken we bijvoorbeeld naar de mogelijkheden om de intake gesprekken digitaal te laten plaats vinden. Laten we voorop stellen dat ons aller gezondheid op  nummer 1 staat. Hiernaast staan wij als opleidingsbedrijf voor het opleiden van gekwalificeerde vakmensen voor de toekomst, ook als het even wat minder gaat.

We wensen onze studenten en relaties voor nu en de komende tijd heel veel sterkte en wat extra gezondheid en liefde toe.

Namens team BosMti Opleidingen & Vakademy

Share and Enjoy !

0Shares
0 0