Kom jij kennis maken?

Dit jaar hebben we verschillende mogelijkheden ontwikkeld om je kennis te laten maken met onze opleidingen. BosMti Opleidingen nodigt jou persoonlijk uit om ons beter te leren kennen! Van een online gesprek tot een meeloopdag op onze locatie. Je kunt je meteen aanmelden. Na aanmelding nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

1. Online beroepsoriëntatie gesprek
Doelgroep: 3e en 4e jaars leerlingen (met ouders)
Door de huidige omstandigheden rondom Covid-19, is het nu ook mogelijk om online met ons kennis te maken. Via Microsoft Teams kan je (met eventueel ouders) inbellen met een BosMti coach voor een persoonlijk gesprek. Al je vragen worden dan rechtstreeks beantwoord.
Aanmelden 

2. VR-Experience (corona-proof)
Doelgroep: 4e jaars leerlingen 

Een virtuele rondleiding voor 4e jaars leerlingen. Een VR-animatie laat je het reilen en zeilen van een timmer- en interieurbedrijf zien. Daarnaast krijg je meer informatie over het productieproces, de materialen en machines én natuurlijk over BosMti en BBL.
Aanmelden

3. Meeloopdag (corona-proof)
Doelgroep: 3e of 4e jaars leerlingen
Een groep leerlingen uit het 3e of 4e leerjaar kan 1 dag meelopen in een leerwerkplaats van BosMti.  Die dag leer je van alles over het houtbewerkingsvak én natuurlijk over BosMti en BBL.
Aanmelden

Mochten er toch nog dringende vragen zijn? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator:

Rick van Mierlo
r.van.mierlo@bosmtiopleidingen.nl

Ben jij al overtuigd van je keuzes? Solliciteer dan direct!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0