Voorlichting BosMti: kom kennismaken!

Dit jaar hebben we verschillende mogelijkheden ontwikkeld om je kennis te laten maken met onze opleidingen. BosMti Opleidingen nodigt jou persoonlijk uit om ons beter te leren kennen! Van een online gesprek tot een individuele open dag op onze locatie. Je kunt je meteen aanmelden. Na aanmelding nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

1. Open dag 20 mei – 15:00 tot 19:00u
Doelgroep: 2e, 3e en 4e jaars leerlingen (met ouders/verzorgers)
Yes! Een open dag! Om eens te komen kijken en te praten over het werkend leren in de meubel-, timmerindustrie en interieurbouw. Je wordt rondgeleid door een BosMti coach en er is voldoende tijd voor een persoonlijk gesprek.

Tijdens de open dag zullen studenten van BosMti Opleidingen aanwezig zijn in de werkplaats. Zij kunnen je vragen ook beantwoorden en laten zien wat ze aan het maken zijn. We houden wel rekening met de richtlijnen van het RIVM; voldoende afstand, verplicht mondkapje en zo min mogelijk mensen in het pand. Daarom wordt je ingepland! Na aanmelding krijg je per mail een uitnodiging.
Aanmelden 

2. Individuele open dag
Doelgroep: 4e jaars leerlingen (met ouders/verzorgers)
Heb je specifieke vragen? Twijfel je nog over je keuzes? Of vind je het prettig om onze locatie een keer te bezoeken? Dan ben je welkom in Nuenen voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek met een van onze coaches. We houden wel rekening met de richtlijnen van het RIVM; voldoende afstand, verplicht mondkapje en zo min mogelijk mensen in het pand. Daarom wordt je ingepland! Na aanmelding krijg je per mail een uitnodiging.
Aanmelden 

3. Online beroepsoriëntatie gesprek
Doelgroep: 3e en 4e jaars leerlingen (met ouders/verzorgers)
Door de huidige omstandigheden rondom Covid-19, is het nu ook mogelijk om online met ons kennis te maken. Via Microsoft Teams kan je (met eventueel ouders) inbellen met een BosMti coach voor een persoonlijk gesprek. Al je vragen worden dan rechtstreeks beantwoord.
Aanmelden 

Mochten er toch nog dringende vragen zijn? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator:
Rick van Mierlo
r.van.mierlo@bosmtiopleidingen.nl

Ben jij al overtuigd van je keuzes? Solliciteer dan direct!