Jezelf ontwikkelen in de MasterClass

De MasterClass is een jaar waarin de student zich verder ontwikkelt, na niveau 3 óf als zijinstromer. In dit eenjarig traject ontwikkelt de student zich op het gebied van leidinggeven, werkvoorbereiding en loopbaanontwikkeling door het opzetten van een fictief bedrijf en alles wat daarbij komt kijken.

Van kostprijsberekening tot personeelsbestand en van intern uurtarief tot ondernemersplan. In de bijbehorende scholingen komen verschillende onderwerpen en trainingen voorbij. Denk hierbij ook aan financieel inzicht, communicatie en tekenen.

 Persoonlijke ontwikkeling
Een ander belangrijk onderdeel is evaluatie en intervisie. Het leren onderbouwen van keuzes die de student heeft gemaakt en het kijken naar zichzelf. Wat heb ik gedaan, hoe heb ik het aangepakt en waarom deed ik dat op die manier? Wat zou ik een volgende keer anders doen?

We peilen de ontwikkeling van onze MasterClass studenten door middel van:

  1. Voortgangsgesprekken op het leerbedrijf
  2. Presentaties aan het leerbedrijf en bedrijfsleven
  3. Het portfolio: de eindopdracht

De finale
De finale van deze eindopdracht uit zich in een eindpresentatie waarbij ook het bedrijfsleven aansluit. Halverwege de opdracht peilen we de ontwikkeling van de student met een Go / No Go Presentatie. De input van het bedrijfsleven is hierbij zeer belangrijk. Zij weten immers wat er in de praktijk speelt.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0