Dit is Erik!

Dit is Erik Heijmans, praktijkopleider bij Van Diessen keukens. Coach Nicole vroeg hem naar zijn meerwaarde in het opleiden van de student binnen het leerbedrijf.

Vaktechnische kennis
Interieurbouw is meer dan een plaat zagen en een schroef indraaien. Erik vindt het daarom belangrijk om de student zo veel mogelijke aspecten van het vak mee te geven.

Voldoening
Vanaf het moment dat de student bij het leerbedrijf komt maakt deze een groeiproces door. Het leukste aan zijn rol als praktijkopleider vind Erik om te zien dat de student voldoening haalt uit zijn of haar ontwikkeling binnen het leerbedrijf.

Overdragen van ervaring
Erik werd niet zomaar praktijkopleider. Door de jaren heen bouwde hij een flinke rugzak aan kennis en ervaring op. Om deze nu met de student te kunnen delen en over te dragen aan de nieuwe generatie doet hem deugd.

Op de foto van Erik en Jorn is te zien dat zij het kwaliteitenspel spelen. Hierin staat de student centraal en wordt gekeken naar zijn kwaliteiten; waarin zitten ze op een lijn en waar zijn nog ontwikkelpunten? Hoe kan de student zijn kwaliteiten het beste inzetten om zo het onderste uit de kan te halen? En hoe kan hij deze gebruiken om verbeterpunten aan te pakken? De praktijkopleider heeft hierin een belangrijke rol omdat hij de student dagelijks bezig ziet.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0