Dit is Andre!

Dit is Andre de Brouwer, praktijkopleider bij Gielissen, hij vertelt over zijn bijdrage aan het opleiden van studenten in het leerbedrijf en de meerwaarde daarvan.

Persoonlijk contact
Een belangrijk onderdeel hiervan is voor hem het persoonlijk contact met de studenten. Dit om ervoor te zorgen dat deze zich een gewaardeerde collega voelt en écht deel uitmaakt van het team. Naast een stukje waardering levert dit ook een prima resultaat op in de leer- en werksituatie.

‘De studenten zijn vaak jong en hongerig, dit zorgt voor verfrissende blik’
De studenten waar je mee te maken krijgt als bedrijf en praktijkopleider, zijn vaak nog jong en hongerig, dit zorgt voor een verfrissende kijk op oude en vanzelfsprekende werkwijzen, zo leren we dus van elkaar!

Persoonlijke ontwikkeling
André merkt in zijn rol als praktijkopleider dat het vaak op technisch vlak wel goed zit met de studenten. Daarom vindt hij het belangrijk dat hij in zijn rol de student niet alleen wegwijs maakt in het bedrijf met de werkwijze en verschillende procedures, maar ook om de student te begeleiden in het omgaan met collega’s en de verschillende teams en afdelingen onderling. ‘Daarnaast bouw je een collegiale band met elkaar op welke weer leidt tot een productieve samenwerking.’ Qua studie kan André met zijn jarenlange ervaring ook nog een steentje bijdragen aan de projecten waar de studenten aan werken.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0