Cursusaanbod BosMti O&O Fonds

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe organisatiestructuur die past bij de toekomst. Onderdeel hiervan is o.a. de oprichting van het ‘BosMti Opleidings- & Ontwikkelingsfonds’. Door dit O&O fonds wordt jaarlijks een programma van scholingstrajecten opgezet, waarbij de input rechtstreeks vanuit u en uw bedrijf komt. Wij zijn trots om aan te mogen kondigen dat het programma voor de komende periode rond is!

Cursusaanbod
De komende maanden is een agenda opgesteld met daarin een aantal cursussen, voor Timmer- meubelindustrie en Interieurbouw. Sommige cursussen kunnen voor beide branches ingezet worden. Bijvoorbeeld communicatie, of Praktijkopleider.

Werkwijze en aanmelden
Hieronder vind u het cursusaanbod met bijbehorende data en tijden waarbij per cursus aanvullende informatie wordt gegeven. Klik op de cursustitel voor meer informatie. U kunt direct deelnemers aanmelden via deze link, daar vult u verder de gevraagde gegevens in. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail, dit kan soms enkele dagen duren.

Kosten cursus
De kosten zijn per cursus verschillend en afhankelijk van de duur. Als Preferred Relation kunt u het opgebouwde scholingsbudget inzetten voor de cursus, uiteraard mits het opgebouwde scholingsbudget toereikend is. Heeft u vragen over ‘Preferred Relation’? Stuur dan een mail naar info@bosmtiopleidingen.nl

Nog vragen?
Wilt u nog meer weten over de cursussen, neem dan gerust contact met ons op 040 – 283 17 57

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0